Rólunk

Amiben jók vagyunk

Mezőgazdasági termékek

széles választékának forgalmazása

“Jelszavunk”: Műanyagok a mezőgazdaságnak.

Vállalkozásunk tulajdonosai már 25 éve ebben a piaci szegmensben tevékenykednek.

Termékeink döntő részét közvetlenül a külföldi és belföldi gyártóktól szerezzük be, folyamatosan arra törekedve, hogy a legjobb ár-értékű termékeket megtaláljuk.

Számunkra a legfontosabb az elégedett és visszatérő vevő.

Műanyagok a mezőgazdaságnak

Telefonszám

(+36) 30 575-5279

Email

kraftplastkft@gmail.com

Rólunk

Mezőgazdasági termékek széles választékának forgalmazása

A Kraftplast Kft. több éves tapasztalattal a háta mögött biztosítja a mezőgazdaságban használatos minőségi termékek széles választékát viszonteladók és gazdálkodók számára egyaránt. Feladatunknak érezzük, hogy ne csak a termékek széles választéka álljon partnereink rendelkezésére, hanem szakértelmünk is egyaránt. Segítünk a termékek részletes ismertetésében, és igény szerint tanácsot adunk a termék kiválasztásában is.

Elégedettség

A Kraftplast Kft. minden gazdálkodó tevékenységet folytató vállalkozásnak lehetőséget nyújt arra, hogy tevékenységét olyan segédeszközökkel folytathassa, melyek fellendíthetik gazdasági eredményeit.

Hatékonyság

Feladatunknak érezzük, hogy ne csak a termékek széles választéka álljon partnereink rendelkezésére, hanem szakértelmünk is egyaránt. Segítünk a termékek részletes ismertetésében, és igény szerint tanácsot adunk a termék kiválasztásában is.

Kapcsolat

Állandó segítségnyújtással szolgálunk a hét bármely napján. Fontos, hogy minden ügyfél megtalálja a számára szükséges segédeszközt, ezért rendkívül rugalmasan kezeljünk a partnereink megkeresését, legyen az telefonos vagy akár elektronikus.          

Szállítás

Megkereséstől számított 24 órán belül felvesszük partnereinkkel a kapcsolatot, majd ezt követően megvizsgáljuk a lehetséges szállítási módokat. A megrendelőnek lehetősége nyílik ingyenes házhozszállításra bizonyos vásárlási érték fölött.