Termékek

Amiben jók vagyunk

Mezőgazdasági termékek

széles választékának forgalmazása

Amennyiben szeretne a vállalkozása vagy gazdasága mellé egy biztos és szakmailag hozzáértő beszállító partnert tudni, akkor a legmegfelelőbb helyen jár.

Feladatunknak érezzük, hogy ne csak a termékek széles választéka álljon a partnereink rendelkezésére, hanem szakértelmünk is egyaránt. Segítünk a termékek részletes ismertetésében és igény szerint tanácsot adunk a termék kiválasztásában.

Keressen bizalommal, amennyiben viszonteladói kapcsolatba akar kerülni a Kraftplast Kft-vel, vagy olyan gazdasági tevékenységet folytat, ahol nélkülözhetetlen a termékeink alkalmazása. Optimalizálja tevékenysége sikereit azzal, hogy a nálunk forgalmazott minőségi termékekbe fektet.

Tekintse meg termékeinket a hozzájuk tartozó részletes specifikációkkal!

Termékek

Fólia

Az általunk forgalmazott mezőgazdasági fóliák megfelelnek a mai követelményeknek, többrétegű a kivitelük, fénystabilitás szempontjából általában 2 és 3 év garanciálisak. Tapasztalat alapján, és a gyártók kijelentéseire alapozva ez az idő meghaladja akár az öt éves élettartamot is.

Fátyolfólia

Szerkezetének köszönhetően átengedi a levegőt, fényt és csapadékot, ezáltal optimális környezetet biztosít a növények növekedéséhez. A fátyolfólia éjjel visszatartja a talaj és levegő által a nappali időszakban elraktározott hőmennyiséget.

Kerti kiegészítők

Madárháló: a műanyag háló véd a madarak által okozott kártól; Növénytartó háló: virágok támasztására, növények futtatására alkalmas; Vakondháló: a földbe helyezve megakadályozza a vakond felszínre jutását; Kertirács: ellenálló és tartós UV stabil műanyag rács; Facsemete védő: védi a fiatal fákat.

PP, PE ZSÁK

A polipropilénből és polietilénből készült zsákok különböző célokra alkalmazhatóak. A PP körszövött zsák liszt, táp és takarmány stb. tárolására, a PE „sittes zsák” háztartási és építőipari hulladék tárolására, míg a raschel zsák zöldségek és gyümölcsök stb. tárolására alkalmas.

ÁRNYÉKOLÓ HÁLÓ

Fő célja a fóliasátor árnyékolása, de egyszerűen helyezhető már meglévő kerítésre, korlátra, kiválóan alkalmazható terasz, erkély, medence árnyékolására, vagy akár veteményes fölé. Felhasználható telek, lakóterület, kert vagy építési terület elkülönítésére és szeparálására egyaránt.

AGROSZÖVET, GEOTEXTIL, PP KAZALTAKARÓ

Agroszövet: vízáteresztő képességének köszönhetően útépítésnél és kertépítésnél használják; Geotextil: nem szőtt, vízáteresztő képességű tűnemezelt termék; PP kazaltakaró: hosszú élettartamú tűfilc, melynek jellemzői: vízállóság, szellőzés.

ZSINEG

A PP, kender és juta zsinegek felhasználása leggyakrabban a mezőgazdaságban és a kertészetben történik. Az előbbiben bálázásra, utóbbiban pedig kötözésre használják őket. Ezen felül alkalmazható a húsiparban, illetve a háztartási munkálatok során egyaránt.

EGYÉB

Kannák és hordók 5l-től 220l-ig, háztartási és gazdasági felhasználásra beszerezhetők; Építési vödrök regranulátumból, fém füllel, oldalán literes beosztással, fekete színben ,12,16 és 20 literes kivitelben kaphatók.